Koleksi Adam

Kami menyediakan perkhidmatan di seluruh Malaysia.
Kami telah menjual permaidani secara kolektif selama lebih daripada 40 tahun. Semua pertanyaan dan kebimbangan anda boleh dijawab oleh kami.

Membeli Karpet Lebih Mudah

0% faedah dengan bayaran ansuran (Pembelian lebihi RM500)

Kedai Karpet Malaysia

Koleksi Adam dengan bangganya menawarkan produk dan perkhidmatan yang terbaik kepada seluruh kawasan Lembah Klang, termasuk pusat bandar yang sibuk dan kawasan pinggir yang tenang. Jangkauan kami meliputi bandar-bandar utama seperti Kuala Lumpur, Petaling Jaya, dan Klang, memastikan bahawa tidak kira di mana anda berada dalam kawasan yang bertenaga ini, anda dapat memanfaatkan produk karpet dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi yang kami tawarkan.

Sebagai penyedia utama karpet dan permaidani di Lembah Klang, kami memahami kepentingan untuk memenuhi pelbagai citarasa, gaya, dan keutamaan. Rangkaian produk kami yang luas menampilkan pelbagai reka bentuk, corak, dan bahan yang indah yang memenuhi semua jenis ruang dalaman – sama ada untuk ruang kediaman, pejabat korporat, atau tempat ibadah.

Selain daripada produk kami yang terbaik, kami bangga dengan perkhidmatan yang terbaik yang kami berikan kepada pelanggan kami yang dihargai. Pasukan pemasangan kami yang pakar, dilengkapi dengan pengalaman bertahun-tahun, menjamin pemasangan karpet dan permaidani anda dengan lancar dan selamat, memastikan bahawa ruang anda tidak hanya menarik secara visual tetapi juga berfungsi dan selesa. Wakil jualan kami yang dedikasi dan kakitangan sokongan pelanggan kami sentiasa sedia membantu menangani sebarang pertanyaan atau kebimbangan anda, membimbing anda melalui setiap langkah dari pemilihan produk hingga pemasangan.

Komitmen kami terhadap kualiti dan kepuasan pelanggan meluas kepada pilihan kewangan yang fleksibel. Kami telah bekerjasama dengan Maybank untuk menawarkan pelan ansuran, menjadikan lebih mudah untuk pelanggan kami untuk melabur dalam penutup lantai premium tanpa sebarang tekanan kewangan.

Dengan Koleksi Adam, anda boleh yakin bahawa produk dan perkhidmatan kami mudah diakses di seluruh Lembah Klang, termasuk Kuala Lumpur, Petaling Jaya, dan Klang. Kami berdedikasi untuk mengubah ruang dalaman anda dan mencipta persekitaran yang indah, hangat, dan menarik yang boleh membuat anda bangga. Rasai perbezaan Koleksi Adam dan biarkan kami membantu anda meningkatkan ruang anda ke tahap gaya dan keselesaan yang baru.

Pengalaman yang luas dalam industri Karpet

Kami akan membantu semua keperluan permadani anda sama ada dari segi reka bentuk, ruang, bahan atau fungsi

Hubungi kami atau Lawati kami untuk semua reka bentuk